Skip to content

  • OM OSS
  • UNDER BORDET
  • STUDIO
  • MIDDAGER
  • RB SKAFFERI

  • OM OSS
  • UNDER BORDET
  • STUDIO
  • MIDDAGER
  • RB SKAFFERI

UNDER BORDET

Sorg og trøstemat
Nina Schjeide27. november 20245. april 2025

Sorg og trøstemat

Den 6. desember 2024 kl 18.00 dekker vi bordet og inviterer til : SORG OG TRØSTEMAT Kan sorg være et tema for Rundt bordet?Og det rett før jul? Kan […]

En skitten kjærlighetshistorie
Hanne Buxrud26. november 202426. januar 2025

En skitten kjærlighetshistorie

Det er godt og vel 25 år siden jeg rota meg bort i Sentral-Toscana, etter å ha satt meg på feil buss fra Siena. Jeg havnet i en bitte […]

Høstmat
Nadin Martinuzzi21. november 20242. desember 2024

Høstmat

Lammeskank i rødvin med rotmos Rødvinskokt lammeskank er en deilig og rik rett hvor lammeskanken kokes langsomt. Dette gir mørt kjøtt som faller fra beinet og er fult av […]

Beter
Nadin Martinuzzi21. november 20242. desember 2024

Beter

Betesalt med bringebæreddik Superenkel betesalat med bringebæreddik og bringebær. Den kan lages med andre bær også som bjørnebær eller solbær. Retten gir et frisk og vakkert element til salater […]

© 2025
 

Laster inn kommentarer...