Om rundt bordet

RUNDT BORDET er et møtepunkt der den gode samtalen står i sentrum. Der det er rom for å dele tanker, følelser og personlige erfaringer innenfor temaet vi har valgt for kvelden.
Målet vårt er enkelt: Å gi påfyll til mage, sinn og hjerte i samtaler med mennesker du ellers aldri ville møtt, i hvert fall ikke på denne måten. Der vi er enig om at det mest sårbare blir igjen mellom oss når vi setter punktum for kvelden.

Vertskapet for RUNDT BORDET er Nina og Nadin. Nina Schjeide er individual- og parterapeut, skuespiller, konfliktmekler, Coach, kurs-og foredragsholder for næringslivet, med en utpreget interesse for hvordan vi kommuniserer. Nadin Martinuzzi er fotograf og matstylist med lidenskap for gastronomi og matkultur.

Vi er også mødre, søstre, kollega og venn og vi har fulgt hverandre i 30 år. Vi er kreative, hardtarbeidende og profesjonelle til fingerspissene. Vi blir begge henrykt over bittesmå og store ting; som et glass vin og god prat der ingenting er for mye eller for lite og det vil vi fortsette med så lenge det finnes liv i oss. Vi håper du vil sitte Rundt Bordet sammen med oss.

NINA SCHJEIDE
Samtalemoderator og terapaut
nina(alfakrøll)rundtbordet.no
www.ninaschjeide.com

NADIN MARTINUZZI
Mat- og drikke ansvarlig
nadin(alfakrøll)rundtbordet.no
www.nadinmartinuzzi.no