Malekurs hos Rundt Bordet STUDIO

Chasing the moon
Acrylic on canvas

Tid: lørdag og søndag 2. og 3. mars.

Lørdag fra 14-17
Søndag fra 11-16

Pris: 1950,-

I samarbeid med kunstner Laura Christina Brøvig Vallenes har vi gleden av å invitere til en kreativ helg i studioet vårt på Slemdal i Oslo. Med Laura som veileder skal vi male, spise og hygge oss. 

Du trenger ingen forkunnskaper, dette passer for alle. På workshopen får du all malingen du trenger.
Du tar med et lerret du vil bruke, men gøy å male litt stort da, ikke vær blyg, ta med et lerret som er minst 50 x 60. Gjerne større. Vi kan handle lerret til deg hvis det er mer praktisk. Du må også ha på klær du ikke er redd for, det kan bli litt søl.

Om Laura:

Laura er performancekunstner, skuespiller og maler. Hun har over 20 års erfaring fra kunstarenaen, bl.a. med utstilling i Spania og performance på Sørlandets Kunstmuseum, Vestfossen Arena for Samtidskunst og som regissør på hos bl.a. Kilden Teater- og Konserthus. 

Hun sier dette om malekurset:

”Når jeg går gang med et nytt maleri, vet jeg hvilken farge jeg skal male med. Det er det jeg vet når jeg begynner på et nytt ubrukt lerret. Jeg prøver meg ikke på et motiv, men er opptatt av farger og form. Det er litt som å navigere i et landskap, en skog eller på et hav man aldri har vært før. Uten å risikere så mye annet enn at det bare ikke blir fint.. Etter hvert kommer tyngden i maleriet frem, du må velge litt andre farger og kanskje overraske deg selv for å komme videre. Dette er en treningssak og jeg tror min kunnskap som regissør og skuespiller er det som driver meg til å ikke slutte med en gang jeg føler maleriet er ferdig. Det er som om det må noe mer inn i det. Men å våge å rive seg løs fra noe som ser veldig vakkert ut, prøve seg på flere farger og mer dynamikk, er utrolig vanskelig. Du må på en måte løse deg fra logikken. Og det er jeg god på!” https://www.loopbylaura.com/paintings 

Rundt Bordet byr på formiddagsmat, kaffe og te.

Sted: Frognersetereveien 23, 0775 Oslo 
https://rundtbordet.no/studio/

5 minutter å gå fra Slemdal t- bane st. 
Vi har også gratis parkering utenfor studio.

Send Laura, Hanne, Nina eller Nadin en melding så reserverer vi plass til deg.

VELKOMMEN!

NÅR DEKKER VI BORDET NESTE GANG?

Rammen rundt våre kommende middager er et hjemmelaget måltid på kjøkkenet til Nadin eller i vårt Studio på Slemdal i Oslo. Det vil være åtte personer rundt bordet. Du inviteres til å åpne opp om personlige erfaringer og tanker rundt kveldens tema.

Døren åpnes klokken 18.00 for litt mingling på kjøkkenet, før vi setter oss til bords klokken 18.30. Nina vil innlede og være moderator for kvelden.


Din barndom

Alle er oppvokst i sin egen normalitet. Hvordan preger din barndom livet ditt i dag.


DATO KOMMER

Hevn og tilgivelse

Godt brød og vispet smør #rundtbordet

Skål for 15.februar🖤Dostojevskij og all god litteratur som skildrer kaotiske og irrasjonelle følelsesliv (så jeg føler meg litt mindre smålig og sur) Nadin 🥸 #meir #akevitt #medicine @nadinelisabeth @meiraquavit

Mamma&mamma❤️❤️

01.01.2022 #dagenderpå #nyemuligheter #rundtbordet #nyttår

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There are no business accounts connected.